Σάββατο 17 Αυγούστου 2019

Παιχνίδι της γυναίκας μου με δυο παντρεμένους στην Ελαφόνησο

Από την Ελλάδα και την μαγευτική Ελαφόνησο, ένα νησάκι στα νότια, απέναντι από την Νεάπολη Λακωνίας, με μια από τις ομορφότερες παραλίες της Ελλάδας αλλά και του κόσμου όλου θα έλεγα, το μαγευτικό Σίμο, μικρό και μεγάλο. Ένα νησάκι που πας αποκλειστικά, για θάλασσα, ήλιο και σεξ.

Πριν σας εξιστορήσω τη ιστορία που διαδραματίστηκε εκεί, θέλω να σας πω για ένα παιχνίδι που είχαμε αρχίσει να παίζουμε, στις εξορμήσεις μας στην Ελλάδα, κυρίως μετά την απελευθέρωση των πρώτων ταξιδιών μας. 

Αν όχι την πρώτη νύχτα, στο τόπο που πηγαίναμε, σίγουρα τη δεύτερη, πηγαίναμε στο κλαμπ, μπαρ, ότι τέλος πάντων μάζευε τον περισσότερο κόσμο το βράδυ χωριστά ο ένας από τον άλλον. Είχαμε συμφωνήσει, να παίξουμε μόνοι μας, να δούμε πόσο περνάει η μπογιά μας ακόμη στο αντίθετο φίλο. Είχαμε την Ελευθερία να φλερτάρουμε και να είμαστε δεκτικοί, όσο θέλουμε στα φλερτ των άλλων. Ένας και μοναδικός όρος. Οποιοσδήποτε από τους δυο μας, σε οποιαδήποτε στιγμή, μπορούσε να σταματήσει τον άλλο, με ένα μήνυμα στο κινητό, ή να σταματήσει κι ο ίδιος όποτε ήθελε.

Μέχρι την Ελαφόνησο, ήταν δυο τρία λιγούρια που την πέσανε στην Άννα......

Loading...

loading...
Επίσκ. σε ιστότ.
Loading...


EmoticonEmoticon