Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2021

Survivor spoiler 27/01: Έχει αποχωρήσει η Ασημίνα - Πατάει likes στο Instagram!

 

Πάμε τώρα στην αποκάλυψη! Πως γνωρίζουμε πως η Ασημίνα Ιγγλέζου είναι αυτή που αποχωρεί απόψε; Από το Instagram! Συγκεκριμένα χτες ο official λογαριασμός της παίκτης των Διασήμων πάτησε likes σε δύο αναρτήσεις σελίδας του social media και αμέσως επικράτησε πανικός! Και επειδή μιλάμε για official λογαριασμό αποκλείεται να τον χειρίζεται άλλος, αφού η Ασημίνα μετράει πάνω από 172 χιλιάδες ακόλουθους στο Instagram!

Συγκεκριμένα σε post στο Instagram που ανέβηκαν χτες στο διαδίκτυο η Ασημίνα είχε πατήσει δύο likes! Αυτό σημαίνει πως έχει αποχωρήσει, έχει πάει στο ξενοδοχείο και έχει πάρει το κινητό στα χέρια της, όπως μπορείτε να δείτε και στις παρακάτω φωτογραφίες ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ...

loading...
 

 Survivor spoiler 27/01: Έχει αποχωρήσει η Ασημίνα

Ασημίνα Πάτησε likes

Μάλιστα η κίνηση αυτή της παίκτριας δείχνει και μια δυσαρέσκεια προς την παραγωγή του Survivor, αφού εκείνη απαγορεύει σε παίκτες να ανοίξουν τα κινητά τους μέχρι να προβληθεί το επεισόδιο της αποχώρησης! Εφόσον απόψε αποχωρήσει η Ασημίνα τότε δεν αποκλείεται να υποστεί και κυρώσεις, ανάλογα με τους όρους συμβολαίου που έχει υπογράψει!

Πηγή

Loading...


EmoticonEmoticon