Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2021

Survivor spoiler Ποιος είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση;

 

Η αλήθεια είναι πως το χθεσινό αποτέλεσμα δεν άρεσε στην παραγωγή αφού οι Μαχητές επικράτησαν πάλι πολύ εύκολα! Εφόσον συνεχιστεί αυτό νέες συνθέσεις ομάδων δεν μπορούν να γίνουν, παρά μόνο προσθαφαιρέσεις! Ήδη παίκτες βρίσκονται στον Άγιο Δομίνικο και περιμένουν την σειρά τους, που είναι πιθανό να αργήσει λίγο μέχρι να δουν αν υστερεί πολύ κάποια από τις δύο ομάδες για να την ενισχύσουν!

Ο ΣΚΑΙ μας έδωσε τα πρώτα πλάνα του σημερινού αγωνίσματος μέσα από το trailer του επεισοδίου της ημέρας και τα πρώτα συμπεράσματα έχουν βγει! Αρχικές πληροφορίες αναφέρουν πως οι Μαχητές ίσως έχουν ένα μικρό προβάδισμα έναντι των αντιπάλων τους, κάτι που μένει να επιβεβαιωθεί στον αγωνιστικό χώρο!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ...

loading...
Χτες οι νέοι Διάσημοι είδαν την ομάδα τους να χάνει και έτσι αναγκάστηκαν να δώσουν ως υποψήφια προς αποχώρηση την Ανθή Σαλαγκούδη! Ποιος θα της κάνει παρέα στην ψηφοφορία; Αν χάσουν ξανά οι Διάσημοι υποψήφιος θα είναι ο Περικλής Κονδυλάτος και όχι ο Γιώργος Κοψιδάς, ενώ αν χάσουν οι Μαχητές θα δίνει το... σώσε αφού όλοι μπορεί να είναι υποψήφιοι! 

Πηγή

Loading...


EmoticonEmoticon