Πέμπτη 4 Μαρτίου 2021

Survivor 2021: Το «ταμείο» των παικτών μέχρι σήμερα – πόσα έχει βγάλει ο καθένας

 

Δύο μήνες μετά από την πρεμιέρα του «Survivor 2021», αυτά είναι ποσά που έχουν εισπράξει οι παίκτες.

Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό, ιδιαίτερα αν λάβει κανείς υπόψη ότι στο διάστημα από την επιβίβασή τους στο αεροπλάνο για τον Άγιο Δομίνικο έως την ώρα που θα ξαναπατήσουν σε ελληνικό έδαφος οι παίκτες δεν βάζουν το χέρι στη τσέπη για κανέναν λόγο.

Εξηγεί επίσης γιατί οι παίκτες του reality επιβίωσης αγωνίζονται με νύχια και με δόντια να παραμείνουν στο παιχνίδι παρά τις δύσκολες συνθήκες και την αρνητική εικόνα που συχνά δημιουργείται για τα πρόσωπά τους.

Παμε λοιπόν.

• Ο Γιώργος Κοψιδάς στο διάστημα της παραμονής του στον Άγιο Δομίνικο έχει βάλει στην τσέπη περίπου 28.000 ευρώ.

• Η Άννα-Μαρία Βέλλη πάλι έχει φτάσει ήδη τα 32.000 ευρώ, αν βέβαια πιστέψουμε τις φήμες ότι αμείβεται με 4.000 ευρώ την εβδομάδα.

• Ένα σκαλί πιο πάνω στην κλίμακα των αμοιβών βρίσκονται, όπως είναι φυσικό λόγω

αναγνωρισιμότητας, ο Πάνος Καλλίδης και η Ελευθερία Ελευθερίου με 36.000 ευρώ έκαστος.

• Και τους δύο τους περνάει ο Αλέξης Παππάς, άρτι αφιχθείς στο «Survivor 2021» από τη σειρά «8 Λέξεις», με 44.000 ευρώ.

• 48.000 φαίνεται ότι έχει συγκεντρώσει ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες αμείβεται με 6.000 ευρώ την εβδομάδα.

• Στην κορυφή της κλίμακας βρίσκεται η Ανθή Σαλαγκούδη, η οποία λαμβάνει την μεγαλύτερη εβδομαδιαία αποζημίωση απ’ όλους, όμως, επειδή μπήκε καθυστερημένα στο παιχνίδι έχει συγκεντρώσει μόλις 45.000 ευρώ.

«Aδικημένοι» φαίνεται να είναι οι παίκτες των πρώην Μαχητών, οι οποίοι, λόγω «ανωνυμίας» ,αμείβονται με ποσά από 500 έως 1000 ευρώ εβδομαδιαίως και έχουν συγκεντρώσει ποσά από 4.000 έως 8.000 ευρώ έκαστος.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ...
loading...


EmoticonEmoticon