Τρίτη 2 Μαρτίου 2021

Survivor spoiler 02/03: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση


 Απόψε βλέπουμε ένα αγώνισμα που δεν διαφέρει αρκετά από το χθεσινό, όσον αφορά τον στίβο μάχης! Ταχύτητα και στόχος είναι τα κύρια χαρακτηριστικά που χρειάζονται για να έρθει η νίκη! Από την άλλη οι μπλε θα έχουν δύο πέναλτι εις βάρος τους κάτι που πιθανότατα θα μετουσιωθεί σε δύο νίκες των κόκκινων, αφού πιθανότατα ο Ηλίας Μπόγδανος θα διαλέξει να παίξει με τον Πάνο Καλίδη ή η Καρολίνα θα επιλέξει την Χριστίνα ή Ελευθερία! Οπότε το 2-0 θεωρείται δεδομένο και συνεχίζουμε! Παρότι γνωρίζουμε ήδη τους υποψήφιους, μπορεί να καταλάβετε
ομάδα κερδίζει σήμερα, ωστόσο θα σας κρατήσουμε σε αγωνία και θα σας το μεταφέρουμε λίγες ώρες πριν το σημερινό επεισόδιο!

Αρχικά να σας ξεκαθαρίσουμε πως γνωρίζουμε σίγουρα πως δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση, εκτός του Κρις, είναι και ο Αλέξης Παππάς! Τεράστια έκπληξη; Φέρτε μας ένα σύννεφο να πέσουμε! Όσο για τους υπόλοιπους, αν χάσουν οι μπλε υποψήφιος πιθανότατα είναι και ο Πάνος Καλίδης (κρατήστε ένα μικρό καλαθάκι για την Χριστίνα Κεφαλά) και αν χάσουν οι κόκκινοι στον τάκο θα δοθούν Σοφία και Μαριάνθη!

Πληροφορίες του Ευτυχείτε αναφέρουν πως οι άλλοι δύο υποψήφιοι είναι ο Γιώργος Ταβλαδάκης και η Χριστίνα Κεφαλά! Ωστόσο συνήθως η συγκεκριμένη εκπομπή πέφτει έξω..

Πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ...
loading...


EmoticonEmoticon